Via PE-Veterinair heeft u een compleet en actueel overzicht van uw bij- en nascholing. Via deze pagina kunt u uw PE-account activeren of direct inloggen in uw persoonlijke dossier. PE-Veterinair is ook beschikbaar via een gratis app (voor Android en iOS).

Registers

Hieronder ziet u een overzicht van de registers die zijn ondergebracht in PE-Veterinair:

Voor meer informatie (o.a. ingangseisen en herregistratie-eisen) over het betreffende register, kunt u op de naam van het register klikken. Wanneer u op de namen van de betrokken organisaties klikt, komt u op hun websites. 
Voor meer informatie over het toevoegen van buitenlandse nascholingen en andere deskundigheidsbevorderende activiteiten aan uw dossier, klik hier.

In de scholingsagenda ziet u een overzicht van alle scholingen die geaccrediteerd zijn door PE-Veterinair. Voor aanmelden en inschrijven voor een bepaalde nascholing kunt u zich wenden tot de nascholingsaanbieder, dat kan niet via de PE-Veterinair agenda. 

(Her)registratie en betaling

Als dierenarts bent u zelf verantwoordelijk voor het tijdig (her)registreren*. Zonder betaling wordt uw aanvraag voor (her)registratie niet in behandeling genomen. Ons advies is daarom om de factuur direct te voldoen. Na (her)registratie komt u automatisch in een betalingsmenu terecht, waardoor de betalingsgegevens correct zijn. De factuur kunt u vervolgens terugvinden in uw dossier onder de knop facturen, zodat u deze kunt declareren bij uw werkgever wanneer u daar afspraken over heeft gemaakt.

Wanneer u geen actieve registratie heeft, worden uw accreditatiepunten niet geregistreerd en kunt u uw overzicht van accreditatiepunten niet inzien.

* Voor de registers Bijhouden Nascholing en GVP Melkgeit is de herregistratie vereenvoudigd. Het indienen van een verlengingsverzoek is voor deze registers niet meer nodig. Wanneer u aan verlenging toe bent, krijgt u automatisch een factuur. Na betaling van deze factuur is uw registratieperiode verlengd met één jaar.

Voor de eerste keer aanmelden bij PE-Veterinair

Als u nog geen account heeft bij PE-Veterinair kunt u zich aanmelden via de onderstaande link. U kunt zich dan direct aanmelden voor een kwaliteitsregister indien gewenst. 

Klik hier om een account aan te maken bij PE-Veterinair.

Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u ervoor kiezen om bij ons aan te geven dat u via uw Z-login wilt inloggen. Deze aanvullende service bieden wij aan, zodat u de mogelijkheid heeft om met uw Z-login op verschillende plaatsen in te loggen. U beperkt zo het aantal gebruikersnamen en wachtwoorden dat u moet onthouden. Als u hier gebruik van wilt maken, vragen wij u vriendelijk om uw gebruikersnaam, e-mailadres en het PE-Veterinair registratienummer door te geven via info@peveterinair.nl. Het registratienummer vindt u in het overzicht van uw gegevens als u bent ingelogd. Wij koppelen dan uw account op PE-Veterinair aan uw Z-login.

Inloggen op PE-Veterinair

Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u om in te loggen in uw persoonlijke dossier bij PE-Veterinair gebruik maken van verschillende mogelijkheden:

PE-Veterinair app

Download de PE-Veterinair app in de Apple App Store of de Google Play Store en maak het uzelf makkelijk om uw PE-dossier bij te houden. Met de app kunt u eenvoudig een gevolgde scholing toevoegen en cursussen vinden. U heeft altijd het meest complete scholingsaanbod bij de hand en u ziet in een oogopslag hoe u ervoor staat.

Zo koppelt u de app:

  • Download de PE-online app
  • Log in op PE-online op de pc
  • Ga naar ‘Mijn gegevens’
  • Ga naar de rubriek ‘Apparaten’
  • Klik op de knop ‘Apparaat koppelen’
  • Op het scherm verschijnt een QR-code
  • Open de app op telefoon of tablet
  • Klik in de app op de knop ‘Scannen’ en scan de QR-code op het pc-scherm
  • Het apparaat is nu gekoppeld aan het PE-online-account.

Het is op deze manier ook mogelijk om meerdere apparaten te koppelen aan het account. Zie voor meer informatie de help-knop in de PE-online app.

 

PE-Veterinair is een onafhankelijk systeem dat dierenartsen en aanbieders van nascholing de mogelijkheid biedt om het bijhouden van vakkennis inzichtelijk te maken.
088 - 0321 880 | info@peveterinair.nl

Beversestraat 23 | 5431 SL Cuijk | T: 088- 0321 880 | E: info@peveterinair.nl