Via PE-Veterinair heeft u een compleet en actueel overzicht van uw bij- en nascholing. Via deze pagina kunt u uw PE-account activeren of direct inloggen in uw persoonlijke dossier. PE-Veterinair is ook beschikbaar via een gratis app (voor Android en iOS).

Registers

Hieronder ziet u een overzicht van de registers die zijn ondergebracht in PE-Veterinair:

Voor meer informatie (o.a. ingangseisen en herregistratie-eisen) over het betreffende register, kunt u op de naam van het register klikken. Wanneer u op de namen van de betrokken organisaties klikt, komt u op hun websites. 
Voor meer informatie over het toevoegen van buitenlandse nascholingen en andere deskundigheidsbevorderende activiteiten aan uw dossier, klik hier. Ook internships kunnen worden geaccrediteerd, mits ze voldoen aan de gestelde eisen. Meer informatie over geaccrediteerde internships en eisen, klik hier.

In de scholingsagenda ziet u een overzicht van alle scholingen die geaccrediteerd zijn door PE-Veterinair. Voor aanmelden en inschrijven voor een bepaalde nascholing kunt u zich wenden tot de nascholingsaanbieder, dat kan niet via de PE-Veterinair agenda. 

(Her)registratie en betaling

Als dierenarts bent u zelf verantwoordelijk voor het tijdig (her)registreren*. Zonder betaling wordt uw aanvraag voor (her)registratie niet in behandeling genomen. Ons advies is daarom om de factuur direct te voldoen. Na (her)registratie komt u automatisch in een betalingsmenu terecht, waardoor de betalingsgegevens correct zijn. De factuur kunt u vervolgens terugvinden in uw dossier onder de knop facturen, zodat u deze kunt declareren bij uw werkgever wanneer u daar afspraken over heeft gemaakt.

Wanneer u geen actieve registratie heeft, worden uw accreditatiepunten niet geregistreerd en kunt u uw overzicht van accreditatiepunten niet inzien.

* Voor de registers Bijhouden Nascholing en GVP Melkgeit is de herregistratie vereenvoudigd. Het indienen van een verlengingsverzoek is voor deze registers niet meer nodig. Wanneer u aan verlenging toe bent, krijgt u automatisch een factuur. Na betaling van deze factuur is uw registratieperiode verlengd met één jaar.

Opzeggen registratie

Wanneer u uw registratie op één of meerdere registers wilt stopzetten, dient u een mail te sturen naar info@peveterinair.nl. Vermeld hierbij duidelijk om welk(e) register(s) het gaat, uw UDN en uw PE-Veterinair registratienummer. Uw opzegging wordt sneller verwerkt wanneer we uw gegevens compleet hebben.  

Voor de eerste keer aanmelden bij PE-Veterinair

Als u nog geen account heeft bij PE-Veterinair kunt u zich aanmelden via de onderstaande link. U kunt zich dan direct aanmelden voor een kwaliteitsregister indien gewenst. 

Klik hier om een account aan te maken bij PE-Veterinair.

Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u ervoor kiezen om bij ons aan te geven dat u via uw Z-login wilt inloggen. Deze aanvullende service bieden wij aan, zodat u de mogelijkheid heeft om met uw Z-login op verschillende plaatsen in te loggen. U beperkt zo het aantal gebruikersnamen en wachtwoorden dat u moet onthouden. Als u hier gebruik van wilt maken, vragen wij u vriendelijk om uw gebruikersnaam, e-mailadres en het PE-Veterinair registratienummer door te geven via info@peveterinair.nl. Het registratienummer vindt u in het overzicht van uw gegevens als u bent ingelogd. Wij koppelen dan uw account op PE-Veterinair aan uw Z-login.

Inloggen op PE-Veterinair

Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u om in te loggen in uw persoonlijke dossier bij PE-Veterinair gebruik maken van verschillende mogelijkheden:

PE-Veterinair app

Download de PE-Veterinair app in de Apple App Store of de Google Play Store en maak het uzelf makkelijk om uw PE-dossier bij te houden. Met de app kunt u eenvoudig een gevolgde scholing toevoegen en cursussen vinden. U heeft altijd het meest complete scholingsaanbod bij de hand en u ziet in een oogopslag hoe u ervoor staat.

Zo koppelt u de app:

  • Download de PE-online app
  • Log in op PE-online op de pc
  • Ga naar ‘Mijn gegevens’
  • Ga naar de rubriek ‘Apparaten’
  • Klik op de knop ‘Apparaat koppelen’
  • Op het scherm verschijnt een QR-code
  • Open de app op telefoon of tablet
  • Klik in de app op de knop ‘Scannen’ en scan de QR-code op het pc-scherm
  • Het apparaat is nu gekoppeld aan het PE-online-account.

Het is op deze manier ook mogelijk om meerdere apparaten te koppelen aan het account. Zie voor meer informatie de help-knop in de PE-online app.

 

PE-Veterinair is een onafhankelijk systeem dat dierenartsen en aanbieders van nascholing de mogelijkheid biedt om het bijhouden van vakkennis inzichtelijk te maken.
088 - 0321 880 | info@peveterinair.nl

Beversestraat 23 | 5431 SL Cuijk | T: 088- 0321 880 | E: info@peveterinair.nl