Via PE-Veterinair heeft u een compleet en actueel overzicht van uw scholing. Via deze pagina kunt u uw PE-account activeren of direct inloggen in uw persoonlijke dossier. PE-Veterinair is ook beschikbaar via een gratis app (voor Android en iOS).

Registers

Hieronder ziet u een overzicht van de registers die zijn ondergebracht in PE-Veterinair:

Voor meer informatie (o.a. ingangseisen en herregistratie-eisen) over het betreffende register, kunt u op de naam van het register klikken. Wanneer u op de namen van de betrokken organisaties klikt, komt u op hun websites. 

Voor meer informatie over het toevoegen van buitenlandse nascholingen en andere deskundigheidsbevorderende activiteiten aan uw dossier, klik hier. Ook internships kunnen worden geaccrediteerd, mits ze voldoen aan de gestelde eisen. Meer informatie over geaccrediteerde internships en eisen, klik hier.

Voor de eerste keer aanmelden bij PE-Veterinair

Als u nog geen account heeft bij PE-Veterinair kunt u zich aanmelden via de onderstaande link. Nadat u een account heeft aangemaakt heeft u 30 dagen de tijd om u te registreren in een (of meerdere) register(s). Maakt u hier geen gebruik van, dan komt het account weer te vervallen. Het (automatisch) registreren van gevolgde nascholingen is alleen mogelijk wanneer u een actieve registratie heeft in een register.. 

Klik hier om een account aan te maken bij PE-Veterinair.

PE-online app

Download de PE-online app in de Apple App Store of de Google Play Store en maak het uzelf makkelijk om uw PE-dossier bij te houden. Met de app kunt u eenvoudig een gevolgde scholing toevoegen en cursussen vinden. U heeft altijd het meest complete scholingsaanbod bij de hand en u ziet in een oogopslag hoe u ervoor staat.

Zo koppelt u de app:

  • Download de PE-online app
  • Log in op PE-online op de pc
  • Ga naar ‘Mijn gegevens’
  • Ga naar de rubriek ‘Apparaten’
  • Klik op de knop ‘Apparaat koppelen’
  • Op het scherm verschijnt een QR-code
  • Open de app op telefoon of tablet
  • Klik in de app op de knop ‘Scannen’ en scan de QR-code op het pc-scherm
  • Het apparaat is nu gekoppeld aan het PE-online-account.

Het is op deze manier ook mogelijk om meerdere apparaten te koppelen aan het account. Zie voor meer informatie de help-knop in de PE-online app.

PE-online app Google Play Store

PE-online app Apple App Store